Gevulde komkommers

Gevulde komkommers

Gevulde komkommers

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

20 minuten

Ingrediënten

2 komkommers
zout
peper
150 gr tonijn, uit blik
2 eieren, hardgekookt
2 theel. mosterd
1 eetl. citroensap
zout & peper
2 eetl. mayonaise
1 theel. dille
dille voor garnering

Bereiden

De komkommers wassen, afdrogen en in 5 cm lange stukken snijden.
Halveren en de kern eruit snijden.
De binnenzijde met zout en peper bestrooien, apart zetten zodat het vrijkomende vocht kan weglopen.

De tonijn laten uitlekken en losplukken.

De eieren pellen en in stukjes snijden.

De mosterd, zout & peper, mayonaise en dille door elkaar mengen.
Dit door de tonijn-ei mengen.

De komkommers hiermee vullen en garneren dille. Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus